Speciale (geschenk)verpakkingen

Onze bieren worden standaard geleverd in dozen van 12 of 24 flessen, of in onze eigen bierkratten (€8 statiegeld). Wij bieden onze producten ook aan in speciale verpakkingen en kunnen zelfs tot het etiket op het flesje personaliseren. Bekijk onder deze menu alle speciale verpakkingen voor onze producten.

Draagmand met 4 of 6 flesjes

OostEke draagmand met 4 of 6 flesjesEen handig draagmandje met 4 of 6 flessen die volledig te personaliseren zijn. Ook ideaal om op een originele manier iets duidelijk te maken aan de gelukkige ontvanger.

Proefkoker

Onze proefkokers zijn kartonnen kokers, gevuld met 2 flessen of 4 flessen (Proefkoker XL). De inhoud van de koker wordt weergegeven op een label op de koker.Quadgin

Geschenkkoker

Onze geschenkkokers zijn transparante plastic kokers met daarin 2 flessen en een OostEke brouwers glas. Natuurlijk is onze Quadgin in zijn kartonnen koker ook altijd een leuk geschenk om te geven. Ook dit kan gepersonaliseerd worden met uw eigen labels. Van onze gin hebben we eveneens 4cl flesjes.

Degustatiedozen

We leveren onze bieren ook aan in degustatiedozen met 6 flesjes en 2 glazen. Er is ook een degustatiedoos XL met 12 flesjes en 4 glazen. De inoud van deze dozen, waarin de glazen in een afzonderlijk doosje in de doos zitten, wordt weergegeven met een mooie sticker op de zijkant.

Geschenkdoos 75cl

Voor onze gelimiteerde 'oak-aged' bottelingen (75cl flessen) hebben we een geschenkdoos (zilver) voor 1 fles.

3D Meerlagendoos

Wil je echt een uniek cadeau? Kies dan voor onze 3D meerlagendoos die kan gevuld worden met bieren of een combinatie van bieren en gin.

De OostEke 3D meerlagendoosOm de oorsprong van onze Quadgin duidelijk te maken hebben we een cadeauverpakking ontworpen met daarin 2 flesjes Quadrum 12, een fles Quadgin (gestookt van de Quadrum 12) en twee van onze nieuwe Chef & Sommelier glazen. Dezelfde verpakking kan ook gebruikt worden voor de combinatie met een 75cl fles van onze oak aged bieren.

Door de voorzijde zijn de producten gedeeltelijk zichtbaar. De doos wordt opgebouwd met een aantal vellen karton die los op mekaar liggen, en die bij elkaar gehouden worden met twee stevige elastieken. De achterzijde werd blanco gehouden om de doos eventueel te kunnen aanvullen met een gepersonaliseerd label.

Verpakkingen op maat

Heeft u een ander idee voor een super originele verpakking? Stuur ons gerust een mailtje of bel ons. Wij werken samen met u iets op maat uit.

Verkooppunten

Via dit kaartje vindt u de verkooppunten van onze producten.