Eigen labels op uw bier

Gebruik de gepersonaliseerde flesjes als geschenk (vaderdag, verjaardag, ...) of voor een speciale gelegenheid. Het personaliseren van uw OostEke bier is vrij eenvoudig:

1. Week de labels van de flesjes

Plaats de flesjes in lauw tot warm water. De etiketten moeten dan na enkele minuten vrij makkelijk loskomen.

2. Maak een een ontwerp voor uw labels

Maak een .JPG of .PNG bestand met de afmetingen (B90xH70 mm). Blijf 1mm van de rand met teksten. In de rechter bovenhoek van uw foto komt ons logo, dus hou rekening hiermee bij uw lay-out. Een voobeeld ziet u hieronder.

U kan deze lay-out maken in het programma dat u wenst. Zorg er wel voor dat het formaat correct is (of op z'n minst de verhouding tussen hoogte en breedte). Indien u geen lay-out programma heeftg, kan u ook met de online grafisch ontwerp tool 'Lucidpress' werken. Andere goede online tools zijn de 'Pixlr Editor' en PicMonkey. Binnenkort zetten wij een korte handleiding voor het maken van de lay-out met Lucidpress in dit artikel.

3. Plaats een bestelling voor de labels via onze webshop

Bestel het aantal labels dat u wenst via onze webshop. U betaald enkel de behandelings- en verzendingskosten.

4. Stuur uw ontwerp door

Bij het afrekenen kan u het bestand van uw ontwerp naar ons uploaden.

5. Uw etiketten ontvangt u per post

Wij sturen u zo snel mogelijk (meestal binnen de 7 dagen) de gedrukte labels per post toe. Betalen kan u met uw eigen bankkaart via 'SoFort' of met uw 'PayPal' account. Het zijn zelfklevende etiketten die u heel makkelijk op de flesjes kan kleven.

Grotere aantallen nodig? Contacteer ons via het contactformulier wanneer u 48 of meer gepersonaliseerde flesjes wenst te bestellen. Wij kunnen de flesjes dan ook voor u labelen.

 

Verkooppunten

Via dit kaartje vindt u de verkooppunten van onze producten.