oeb_logo_finis
OEB_brewgear

Onze zoveelste ‘crazy’ idee werd door sommigen nogal enthousiast onthaald. Terwijl wij bier aan het verzamelen 🙂 zijn voor onze volgende batch whisky, hadden we het idee om de liefhebbers thuis zelf hun vaatje whisky te laten rijpen.

Vaatjes van 20 of 30 liter bierspirit van 42° of 63°. Het type vat zelf te kiezen uit een aantal mogelijkheden (afhankelijk van de beschikbaarheid): Porto, Sherry, Jack Daniels, Islay, Cognac, Sauternes of Rhum. En vanaf nu te koop via deze link onze webshop. Je moet er een beetje geduld voor hebben want het bier moet nog gestookt, de vaatjes moeten nog besteld, … En eigenlijk moet je dan je spirit nog drie jaar laten liggen om het whisky te mogen noemen. Maar tussendoor proeven kan natuurlijk altijd!

Oh ja, je persoonlijke vat wordt ook nog gelaserd met je eigen logo, naam, …!